Együttműködés

Ki lehet viszonteladónk

Kik vásárolhatnak a TOP-FOTÓ Kft-től?

Bármely olyan gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó vásárolhat a TOP-FOTÓ Kft.-től, aki továbbértékesíti az általunk forgalmazott termékeket, és megfelelő tevékenységi körrel rendelkezik.
Társaságunk nem értékesít nagykereskedelmi áron egyéni vásárlóknak vagy végfelhasználóknak.

 

Regisztráció módja

Viszonteladó Partnereink érdekeinek védelmében, új Partnereink kizárólag regisztrációt követően tájékozódhatnak termékeink áráról és vásárolhatnak cégünknél.

Kérjük új Partnereinket, hogy első vásárlásuk előtt regisztrálják magukat.

Amennyiben az adatok alátámasztják a viszonteladói tevékenységet, ügyfélszolgálatos kollégánk a regisztrációt követően felveszi a kapcsolatot Önnel és tájékoztatja a megváltozott státuszról. (e-mailben)

Megrendelés menete

Adja le megrendelését gyorsan és egyszerűen!

Megrendeléseit elsősorban webáruházunkon keresztül várjuk, amelyen keresztül nemcsak leadhatja megrendeléseit, de nyomon is követheti azokat. Itt, bejelentkezést követően minden szükséges, személyes, azaz cégre szabott információt megtalál, amely a napi munkavégzéshez elengedhetetlen.

Ilyenek például az Ön:

  • hitelkerete
  • aktuális kintlévősége
  • korábbi vásárlásai

Emellett továbbra is biztosítjuk az egyéb írásos formában (e-mail) történő rendelésleadást is. Megrendeléseit minden esetben rendelési kóddal és a rendelt mennyiség megadásával ellátva várjuk az Ügyfélszolgálaton. A Megrendelőlap letölthető honlapunkról is a megrendelőlapot

Kérjük, olvassa el figyelmesen Általános Szerződési Feltételeinket! Felhívjuk figyelmét, hogy a TOP-FOTÓ Kft. egyéb írásos szerződés hiányában a honlapon közzétett ÁSZF szabályai szerint jár el.

Kintlévőségkezelés

A számla fizetési határidejének lejáratát követő 3. napon Partnerünk e-mail-ben fizetési emlékeztetőt kap. A fizetési emlékeztető kiküldését követően informatikai rendszerünk a vevői hitelkeretet automatikusan felfüggeszti, ennek következtében Partnerünk aktuális megrendeléseit csak készpénzzel, előre utalással vagy utánvéttel tudja kiegyenlíteni.

A TOP-FOTÓ Kft. a számla fizetési határidejének lejáratát követően, a mindenkor érvényes törvényi előírásokat figyelembe véve, a Partner ellen jogi lépéseket kezdeményezhet, amennyiben a pénzügyi egyeztetések sem vezetnek eredményre. Társaságunk megindíthatja a cég ellen a felszámolási eljárást, fizetési meghagyást nyújthat be, vagy követeléskezelő cégnek adhatja át a tartozást.

A TOP-FOTÓ Kft. a késve fizetett vevői kinnlevőségei után (figyelembe véve a 3 napos türelmi időt), késedelmi kamatot számíthat fel, melyet kamatértesítő levél formájában terhel ügyfeleire.